Ord har en stor betydning i denne verden. Lige fra hvordan vi siger dem, til hvad vi siger med dem. Men det er gennem vores handlinger, at vi får tingene til at ske.

Det er det vi mener, når vi siger til hinanden, at handling tæller mere end ord. Ofte er der ikke overensstemmelse mellem det vi gør og det vi siger. Så her bliver det tydeligt, at det er nemmere at tale om noget vi ønsker at gøre, end det er, rent faktisk at gøre det.
Samtidig er det nemt for os at forsætte med at gøre ting, som vi glemmer at anerkende os selv for.

Derfor er det sundt for os alle ind i mellem at tage et kig på og sikre, at der er overensstemmelse mellem det vi siger, og det vi gør.

Eksempelvis er det let at tale om vores drømme, men det kræver en masse mere energi at tage de mange små skridt, der gør vores drømme til virkelighed.

Hvis alt hvad vi nogensinde gør er at tale om det, så begynder vi at miste troen på os selv, fordi der ikke sker ændringer på det ydre plan. På den måde er det ”at være al snak og ingen handling” faktisk en form for selvsabotage.

Vi kan kigge på vores handlinger for, gennem dem at se, om vi følger op på vores ord. Hvis vi eksempelvis siger, at vi er bekymrede for miljøet kan vi tjekke, om vi tager de enkelte trin vi kan, for at omsætte denne bekymring til handling.

Det er altid en god idé at kigge på, hvad vi taler om, og hvem vi siger, vi er. For derefter at observere, hvad vi rent faktisk gør i verden.

Nogle gange kan det gå op for os, at en del af vores handlinger ikke er fulgt med vores ord. Andre gange opdager vi, at vi må ændre vores ord, så de afspejler, hvad vi faktisk gør i verden.

Uanset hvad, jo mere vi samstemmer vores ord og handlinger, jo klarere kan vi udtrykke vores sandhed i verden, jo mere kraftfulde og autentiske vil vi fremstå.

Kærligst,

Charlotte

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *