AcknowledgementSidste uge var heftig. Mere præcist formuleret har de sidste ti år været heftige. Hver morgen fra jeg åbner mine øjne, opstår et dybtfølt og inderligt ønske om at blive et bedre menneske. Hver evig eneste morgen.

Mere end noget andet ønsker jeg at lære af mine fejl. Udvikle mig. Forstå mig selv bedre. Rumme andre mennesker bedre. Være mere kærlig og omsorgsfuld. Og yde mit bedste til Verden.

Jeg føler, jeg er nået et pænt stykke op ad udviklingsstigen.

Sidste onsdag var jeg inviteret til en aften med en skøn kvinde Christina, der kanaliserer ”De Vise Mænd”. Aftenen var magisk. Jeg spurgte De Vise Mænd til min dybe længsel og utålmodighed efter at indfri mine drømme. Deres svar var meget præcist.

De bad mig kigge tilbage ad min tids-akse og anerkende mig selv for det store arbejde, jeg har lagt for dagen. De store slag jeg har vundet, de bjerge og vulkaner jeg har besteget. Og de store bidrag jeg har ydet til andre menneskers liv. Den enorme udvikling jeg selv har gennemgået.

Jeg har bare mast videre. Uden at stoppe op. For mit bidrag er jo ikke noget særligt. Og der er mere jeg skal kigge på. Jeg er på ingen måde færdig. De Vise Mænd fortalte mig, at min manglende anerkendelse af mig selv og mine resultater, stod i vejen for mine ønsker.

Ordene ramte mig dybt. Jeg kunne mærke det var rigtigt. Jeg vidste bare ikke, hvordan jeg skulle komme i gang med at anerkende mig selv, så jeg bad om hjælp.

Den kom med det samme. Udefra. Lige præcis de kærlige spejle jeg havde brug for, blev holdt op for mig.

Jeg modtog den dejligste e-mail fra en skøn, skøn kvinde. Jeg modtog de kærligste fødselsdagshilsner på Facebook. Hver og en læste jeg. Tænkte kærligt på alle disse skønne mennesker, hvis liv har krydset mit. På den ene eller andet måde. På vores samhørighed. På mit bidrag i deres liv. Og omvendt.

Det føles godt og selvkærligt at anerkende mig selv. For den jeg er og det jeg bidrager med. Det vil jeg huske at gøre hver evig eneste dag.

I dyb taknemlighed.

Kærligst,

Charlotte

Categories:

No responses yet

 1. Kæreste Charlotte,

  jeg er et af de heldige mennesker, der har krydset din vej. Og du har hjulpet mig i den grad! Så tak herfra og tillykke med, at du er ved at lære at anerkende dig selv for din store indsats for os andre.

  De kærligste hilsner
  Vibe

  PS: Og et forsinket tillykke med fødselsdagen 🙂

 2. Kæreste Vibeke,
  Tusind tak for dine smukke ord. Det glæder inderligt at høre, at jeg har kunne hjælpe dig. Og tak 🙂 det føles rigtig godt selv at kunne se og anerkende det. Stort knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *