Energimæssige hullerMange af os vil alt muligt. Vi drømmer stort. Har ambitioner om ting og projekter vi gerne vil sætte i søen. Vi har brug for energi. Brug for at tage vores Fulde Power hjem. Lukke vores energimæssige huller. Så vi har Hele Os til rådighed, når vi går ud i verden.

I mange år følte jeg mig som en hullet si. Energien fossede bare ud af min krop. Jeg var drænet og træt. Af mennesker og situationer.

Jeg gav autopilotsvar. Uden at mærke efter. Fik ikke sagt fra i situationer, fordi det ville kræve en konfrontation. Jeg forlod mig selv. Røg over i andre. Blev behagesyg, fordi det føltes bedst. Og når jeg blev indigneret ventede jeg. Og på sikker afstand, mente jeg pludselig en masse.

Jeg var ude af integritet. Følte mig på ingen måde hel.

Systematisk begyndte jeg at lukke mine huller. Fik ryddet op i mine tyndslidte relationer. Og valgt ligeværdige og opløftende hjertevenskaber til.

Fik samlet alt mit Heltemod og taget de svære, men nødvendige samtaler med mine relationer. Med fokus på mine følelser og på min del af ansvaret.

I mødet med mennesker jeg ikke er tryg ved, øver jeg mig i at blive på min egen banehalvdel. Skrue ned for min behagesyge. Og skrapt stoppe min trang til konspirationsteorier, om det der (muligvis), foregår på den anden side af bordet.

Sikke en lettelse at sige jobbet som spin-doktor op!

Jo mere jeg tager min power hjem, jo større frihedsfølelse får jeg. Fysisk mærker jeg forskellen. Jeg har fået mere plads indvendigt. Som en computer, der har fået flere RAM.

Jeg smiler, mens jeg skriver det, men jeg føler mig mere og mere som et vaskeægte Power House.

Den følelse kan jeg faktisk ret godt lide.

Kærligst,

Charlotte

Ps. Hvis du har lyst til ny inspiration i 2014 kan du skrive dig op til mit Nyhedsbrev her på forsiden. Det første foredrag er 5. februar 2014 om Penge og Spiritualitet – Få hjælp til at ændre dit forhold til penge

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *