Jeg er lige kommet hjem fra en vidunderlig weekend på Skansen Hotel og SPA, hvor jeg sammen med min mand underviste i yoga. Jeg elskede hvert et minut.

placeholder-sidbild

Kombinationen af arbejde, bløde lænestole foran pejsen, massiv havudsigt, hyggelig SPA, lækker mad og 5-stjernet service er lige mig. Mit gamle knokler-gen stak sit hoved frem og påpegede skrapt, at det skal være hårdt og slidsomt at tjene penge.

brasa_sand_0

Jeg smiler overbærende ad stemmen. Roser mig selv for min evne til at blive bedre og bedre til at skabe en nydelsesfuld hverdag jeg elsker.

Sådan har det ikke altid været. Tidligere var jeg træt. Udbrændt. Slukket. Jeg ventede bare på, at min dag var overstået, så jeg kunne få fred og komme i seng.

Det er ikke meningen med livet. Det er et tegn på, at det er på tide at justere kurs.

Et godt sted at starte er at tilsætte lidt eventyr. Gøre noget andet end vi plejer. Tage en ny rute. En spontan fridag. En weekend i et sommerhus. En venindeweekend. Spise på en skøn ny restaurant. Spise på stue-gulvet med børnene. Melde sig til Salsa. Tage et nyt sted hen.

Der hvor vanerne regerer, lærer vi ikke noget nyt om os selv. Derfor er det godt, at ryste posen lidt. Gøre noget nyt. Tilføje en læringszone. Det er dér, vi udvikler os. Dér vi mærker os selv. Dér hvor magien og uforudsigeligheden får ny luft under vingerne. Dér vi bliver rusket ud af vanernes komfort-zone.

Ud af eventyrene kan ny inspiration til, hvad og hvordan vi kan justere vores liv lande.

Jeg elsker at se øjnene skinne på min kunder, når de genfinder vejen til deres indre power og i stadig stigende grad formår at skabe en hverdag, der nærer deres esses.

Lige der er mit liv eventyrligt og magisk. Og dybt meningsfyldt.

Categories:

No responses yet

  1. Hvor er det fantastisk set’ up smukke 🎈. Mere af det!, sir jeg bare. Nu forsøger jeg at signe up af denne vej. Carpe Diem ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *