Jeg er lige kommet hjem fra Malaga i Spanien, hvor jeg har prøvekørt mit 5-dages Yoga Retreat Koncept. Min drøm er (bl.a) at kombinere arbejde med det at rejse. At afholde Yoga Retreat/Workshop/Foredrag og efterfølgende have afslappende feriedage. Rundt omkring i verden.

Jeg vil gerne kunne tjene penge på det. Bare lidt i hvert fald. Eller i hvert fald bare have mine udgifter dækket. Eller måske bare mine rejseudgifter. Som minimum. Men jeg behøver måske ikke have mine feriedage dækket. Dem kan jeg måske godt selv betale. Det kan min mand også. For det er jo også super hyggeligt at lave ting sammen! Det skal vi jo lige huske på.

Dialogen i mit hoved kommer (til min store overraskelse) også ud af min mund. Det går op for mig, at jeg erkender tingenes tilstand, mens jeg taler. Ikke helt smart, når Jégwan lytter og lige så sikkert som amen i kirken, forholder sig til det jeg siger. Hver gang. Uden undtagelse.

”Det kan du godt glemme, jeg gider ikke bruge min ferie på at arbejde, hvis jeg intet tjener på det. Hvorfor skulle jeg det? Så vil jeg da hellere holde ferie, UDEN at arbejde”, er hans reaktion på min udtalelse. For en gangs skyld er jeg ikke klar-parat-svar.

Jeg var i fuld gang med at retfærdiggøre, at jeg ville kunne finde på at søsætte et nyt Yoga Retreat, hvor jeg intet tjener.

Ikke verdens mest smarte strategi at kaste ud i universet, når jeg nu proklamerer, at jeg øver mig i at leve efter mantraerne: At det er tankerne, der skaber min virkelighed, og at det jeg fokuserer på, får jeg mere af. OG jeg er gift med mand, der ELSKER regneark, OG hader røde tal i regnskaber.

Jeg må tilstå, at det er en del nemmere for mig at hjælpe andre mennesker med at spotte deres blinde vinkler, end det er at støtte mig selv i kampen mod mine egne ødelæggende overbevisninger om, hvad sådan en som mig kan og må tjene.

Og hvordan. Og på hvad. Åh gud – Been down that road before.

Jeg troede, jeg havde fået styr på mine overbevisninger omkring penge. At jeg havde slukket for min fars stemme:”Vores penge er ligeså gode som deres”, ”Rige mennesker er usympatiske og dominerende”.

Og hvem har dog lyst til at være sådan én? Mine pengerødder stikker dybere end jeg troede.

Jeg ønsker at blive helt ok med at tjene penge på mine medmenneskers livs-udfordringer. Gennem coaching og yoga. Jeg ønsker at forstå, helt ind i min sjæl, at jeg ikke er ond, fordi jeg gør det.

”Jeg tager PENGE for at videregive viden og erfaring, der kan hjælpe folk et bedre sted hen”. En sætning jeg ikke kan skrive, uden at mærke en massiv bølge af skam.

Jégwan har forslået, at vi afprøver et 3-dages Yoga Retreat i Sverige over en weekend. OG definerer et mål om at tjene penge på det BEGGE TO. Jeg vil øve mig. Med små skridt. Jeg kan godt ”eje” at tjene kr. 3000-5000,- på et weekend retreat. Tror jeg. Vi får se, om jeg kan lukke det ind.

Jeg vil arbejde målrettet med mine pengerødder. For jeg ønsker at tjene penge. Mange penge. Og være ok med det. Selvom det lige pt. er grænseoverskridende og skamfuldt for mig at erkende og sige højt.

Jeg vil huske mig selv på, at der er nok til alle. Universet er altid leveringsdygtig. Vi får alle essensen af det vi sender ud.

Kærligst,

Charlotte

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *