Jeg er en af dem der elsker at gøre status over året, der er gået. Og med min smukkeste skrift skrive nye eventyr og opgaver ind i 2014 kalenderens sprit nye sider.

nytår 2014

Og ja, jeg indrømmer det gerne, jeg har stadig en Mayland kalender. Dog meget mindre end sidste år. Måske bliver jeg klar til at opgradere næste år. I det mindste bare til noget, der ikke lugter af plastic!

Jeg elsker at snakke med andre om året der gik og lytte til deres drømme for 2014. Midt i frokosten i går spurgte jeg Jégwan, hvad hans 2014 skulle emme af.

Ingen kan som ham, dreje hovedet og sende mig dét blik, der siger: tag-nu-ud-og-besøg-en-veninde-og-lad-mig-få-fred, men han sagde det ikke højt. Tak for det. Jeg tror, han lavede en hurtigt cost-benefit analyse og besluttede sig for at svare mig. Jégwans nye år skulle emme af nydelse.

Det synes jeg lød super godt. Så jeg brillerede med at spørge: Hvad er nydelse for dig? Jeg ville sikre mig, at vi kunne kombinere vores hang til nydelse næste år. Jeg havde brug for, at han blev mere specifik på sin definition af nydelse.

Det var tydeligt for mig, at han hellere ville tilbage til sine harpuner. Harpunerne vandt. Jeg ved, jeg kan være en seriøs udfordring for hans ”jeg lever i nuet og hygger mig” med mit planlægnings-gen og hang til at ville alt muligt. Kombineret med min glæde ved at tale meget og længe om Rigets tilstand.

Så nu sidder jeg her alene med min kaffe i fred og ro foran brændeovnen og glæder over de skønne ting, der skal ske i 2014. Både business og privat.

Nydelse, nærvær og sundhed skal kendetegne mit 2014.

Til foråret tager vi til Kroatien. Jeg skal skrive bog og Jégwan skal harpunere. Det bliver stort. En hel måned med massiv havudsigt.

Arbejdsmæssigt kommer 2014 til at emme af lanceringen af min egen uddannelse, som jeg starter op i efteråret, spirituelle foredrag og flere yoga/SPA oplevelser – meget gerne kombineret med kanalisering, som er min helt store interesse.

Print

Hvad skal dit 2014 emme af? Og hvilke eventyr skal ind i din kalender? Hvad ville være sjovt at sætte i gang?

Jeg håber vore veje krydser i 2014. På den ene eller den anden måde.

Med ønsket om et vidunderligt og magisk 2014 vil jeg sige tusind, tusind tak for i år.

Kærligst,

Charlotte

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *