0 pointJeg gik ind i det nye år, uden konkrete og målbare mål og min vanlige liste over ”De Tre Vigtigste Skridt”.

Ret skræmmende og utrygt for coach-delen i mig, der plejer at stor-nyde at hænge sine mål op på køleskabet. Til offentlige skue og evig påmindelse om, at jeg STADIG ikke har tabt de 5-10 kilo, jeg også skulle tabe sidste år. Og året før.

Det blev så tungt for mig, så i år har jeg droppet nytårsforsætter. I stedet har jeg reflekteret over ord, jeg ønsker skal være tone-givende for mit år.

Kærlighed, nærvær, lethed, sjov, nydelse, lækkerhed og ”mumselighed” skal være de overordnede overskrifter for mit år. Ord jeg også vil læne mig op ad, når jeg skal træffe en beslutning eller vælge retning.

Jeg har stadig ting, jeg ønsker mig. Jeg ønsker bl.a. at føle ”lækkerhed” i min krop. Hvor meget det kræver eller hvornår jeg skal nå det, tager jeg ikke stilling til. Jeg definerer ikke vejen jeg skal gå. I stedet lader mig guide af mine følelser. Hvad har jeg lyst til spise og hvordan har jeg det, når jeg spiser det.

Når jeg så spiser en flødebolle (eller alle fire) fra Irma med marcipan-bund, så gør jeg det med stor nydelse, tager 100% ansvar, og uden min stramme kostskole-forstanderinde, der tidligere boede i mit hoved, skælder mig ud.

Jeg nægter ikke mig selv at spise ting. Det fungerer godt for mig at have droppet stramme deadlines og tanken om kostplaner, jeg ”burde” følge. Jeg er godt på vej til finde en form, der kan fungere for mig.

Jeg vil også gerne realisere mit ønske om ”Spændende Spørgsmål til Spændende Mennesker”, hvor jeg vil interviewe nogle af de fantastiske mennesker jeg kender og inspireres af. Hvordan det skal lade sig gøre, har jeg ingen idé om. Og jeg har ikke tænkt mig at tage et eneste skridt.

I stedet sender jeg blot ønsket af sted. Læner mig forventningsfuld tilbage og glæder mig til at se, hvordan universet vil arrangere mennesker og situationer, der kan hjælpe mig, så ønsket kan manifestere sig.

Jeg tror på, at der er så meget mere ”derude”, der matcher alt det, vi går og drømmer om. Ting og situationer, som er endnu mere fantastiske, end vi har fantasi til at forstille os. Når vi detail-planlægger alt i vores liv, går vi glip af magien. Vi skal give slip. Lade os rive med og overraskes. Give plads til magien. For den er der.

2013 skal være mit bedste år. Og jeg vil være åben, forventningsfuld og modtagelig overfor alt det nye og spændende, jeg bliver præsenteret for. For hvem ved, måske er det et skridt på vejen mod noget, jeg ønsker mig. Uden at vide det.

Må 2013 blive et fantastisk år.

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *