Mit navn er Charlotte Egemar Kaaber.

Jeg er Spirituel Mentor, Energy Codes Facilitator, Energy Codes Remote Healer, Yogalærer, Traumebehandler, Life & Business Coach, EFT & Matrix Practitioner, Mindfulness instruktør samt forfatter.

Jeg har så længe jeg kan huske været dybt optaget af personlig og spirituel vækst.

Som Spirituel Mentor og Traumebehandler kobler jeg min viden om Spiritualitet, Energi, Coaching og Yoga, med konkrete værktøjer, der giver udfordringer mening, og lindrer symptomer, både kropsligt og mentalt. 

Privat er jeg gift med Jégwan, mor og fusionsmor til 4 børn og famse til Kaj og Bille.

Jeg er forfatter til bøgerne  Fusionsfamilien – Vejen til succeser i din sammenbragte familie  T  he Fusion Family – How to succeed with your blended family samt  The Fusion Family’s FIRST AID KIT. 

Jeg er en Livsnyder til fingerspidserne. Et både/og menneske. Og jeg elsker at opleve verden og andre kulturer. Smage deres mad og drikke deres vin. Og prøve deres lokale yoga-studioer.

Jeg drømmer om en Verden, hvor vi tager “The Best Of” fra alle kulturer og former en kærlig, smuk og blid verden, hvor kærligheden til os selv og vores medmennesker er det vigtigste.

Mit liv er en lang uddannelse, hvor jeg hver eneste dag lærer nyt om mig selv og måden vi og vores Univers fungerer på. Derudover har jeg arbejdet i mere end 23 år med kvalitetsstyring og auditering på Danmarks største anlægsprojekter.

Senest som kvalitetschef på Metroprojektet i København.


Jeg vil glæde mig til at hilse på dig.

Charlotte Egemar Kaaber

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *