FORSTÅ OG TRANSFORMER

session
Session

Træt af at slås med de samme mennesker og situationer igen og igen?

Træt af dine autoreaktioner, hvor dine følelser stikker af med dig, uden du føler du har indflydelse? 

Jeg vil elske at vise dig vejen tilbage til dig selv. Til din indre kerne og din fulde power, så du står samlet, stærk og kærlig i din egen energi. 

Jeg viser dig vejen tilbage til dig selv. Ofte er en enkelt session nok til, at du flytter dig bevidsthedsmæssigt. Og med de værktøjer jeg giver dig, er du klædt på til at kunne komme videre. 

Eva sagde: “Charlotte har været og er stadig en kæmpe stor inspirator for mig. Uden hende havde jeg ikke fået dette kæmpe Wake Up Call.

På ganske kort tid lykkedes det hende at få mig til at forstå, at jeg i min iver efter at skabe det perfekte liv – professionelt og privat – var kommet så langt væk fra mine inderste lidenskaber og værdier, at jeg ikke længere kunne fungere normalt.

Det var selvsabotage, destilleret til perfektion og hældt på de udadtil fineste flasker.  Min depressive tilstand var ganske enkelt kroppens forsøg på at få mig til at ændre kurs – eller rettere sagt – det var kroppens endeløse kamp for at få mig til at genfinde min kurs.” 

Jeg hjælper dig til at se, hvad du skal slippe eller omdefinere og tilføjer de værktøjer, du har brug for. 

Det er godt at blive set lidt i “helikopter-perspektiv” og i en større sammenhæng.

Jeg er rigtig god til spotte “blinde” vinkler og får hurtigt en fornemmelse af, hvor du præcis skal sætte ind, for at lukke dine energimæssige huller.

På en kærlig og omsorgsfuld måde guider jeg dig videre. Jeg kombinerer min viden om spiritualitet, traumeforløsning, coaching, lederskab og yoga, så du får mine bedste værktøjer, i den form jeg føler, der vil støtte dig bedst.

Altid i kombination med traumeforløsning i kroppen. Så du mærker en stabilitet, forankring, ro og større velvære.

En session koster normalt kr. 1000,- for 1,5 time og foregår i mit sommerhus i Korsør.

 Ring til mig på M 2182 4472  eller skriv til mig på charlotte.egemar@kaaber.dk

Pengene overføres til kontonummer 2413 8896179102, via mobilpay på 233861 inden sessionen eller medbringes kontant på dagen.

Business og gruppe sessioner aftales individuelt, afhængig af opgavens karakter.

 Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *