Vi gør det på alle mulige områder. Jeg gør det på flere områder. Mine kunder gør det i udpræget grad. Særligt i deres fusionsfamilier.

Vi skubber snebolden foran os. Advarsels-lamperne HAR blinket. Flere gange. Men vi skubber og skubber, indtil snebolden er blevet så stor, at vi ikke længere selv kan flytte den.

Det er blevet til et monster og frosset fuldstændig til is. LIGE DER finder vi ud af, at vi ikke selv kan fjerne den fra kørebanen. Vi må bede om hjælp. NU…..OG HELST I GÅR. Alt er kaos omkring os.

Tracey

Når smerten er blevet så stor, at vi ikke længere kan være med det. Når vi ikke længere kan holde ud at være en del af vores familie, eller i kroppen for smerter, eller sammen med veninden eller være på arbejdet. SÅ beder vi om hjælp.

Vi er FØRST klar til at ændre noget, når smerten ved at blive hvor vi er, er blevet STØRRE, end LYSTEN til at flytte os.

Er det ikke tankevækkende?

Vi venter så længe vi kan, inden vi beder om hjælp. For mange familier er det desværre gået så galt, når de mødes med mig, at det er tæt på umuligt at vikle garnnøglet ud igen. Alle er blevet helt og aldeles indviklet i hinanden. Følelserne sidder helt ude på tøjet og skyttegravskrigen kører for fyld udblæsning. Ustoppelig. Og desværre til intet formål.

Det er i virkeligheden ligegyldigt, hvis skyld det er. Hvem der sagde hvad. Og hvorfor. Det føles bare vigtigt, når man står midt i diskussionen. Det er det bare aldrig på den lange bane.

Jeg vil gerne slå et slag for, at vi bliver bedre til at navigere og justere ind efter de resultater vi får i livet. HELE VEJEN RUNDT. Sundhedsmæssigt, familiemæssigt, arbejdsmæssigt og mentalt 

Hvis du ikke egenhændigt kan skabe de resultater du ønsker dig, så bed om hjælp. FØRSTE GANG. Lad være med at vente, indtil alt er kaos omkring dig. Og ALLERHELST inden du gør i gang, så du kommer HELT RIGTIGT fra start!

Du kan også vælge at trække pengekortet. At du ikke har råd til hjælp. Til dig vil jeg gerne sige: Hvad er dit familieliv, dit helbred, din mentale sundhed værd for dig?

Hvis du fik at vide, at du havde en dødelig sygdom og KUN kunne blive opereret ét sted og det kostede kr. 20.000,- ellers ville du dø. Kunne du så skaffe pengene?

JA det kunne du. Er det ikke tænkevækkende? Hvis vi vil det nok, kan alt lade sig gøre.

Livet er sårbart og INGEN af os ved, om vi er her i morgen.

Jeg synes vi skylder os selv og vores familier, at gøre det der skal til. HVER GANG. Og i tide.

Skriv eller ring til mig hellere i dag eller i morgen. Eller til den hjælper, du længe gerne har ville arbejde med. Gør det. Det betaler sig.

Skab en vidunderlig uge i kærlighed.

Kærligst,

Charlotte

 

 

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *