Spirituel opvågning, spirituel mentor, Charlotte Egemar Kaaber, Forfatter

Jeg tror på, at vi alle er designet med et helt særligt livsformål. Et helt unikt sæt af talenter, som vi kan vælge at bringe i spil i alle mulige kreative kombinationer. Hele livet i gennem.

Jeg tror også på, at vi er her for at overkomme udfordringer. Nogen går ned med dem. Andre formår at holde hjertet åbent og komme ud på den anden side. Transformeret. Vise. Bløde. Fuldt bevidst om, hvor sårbart og skrøbeligt livet er.

CharlotteEgemarKaaber

Det er vigtigt for os alle, at leve et liv, der giver mening. På et dybere plan. Hvor vi føler os betydningsfulde. Hvor vi kan mærke, at vores bidrag er vigtigt og gør en forskel for andre.

Dagligt leder vi efter de kærlige møder med andre mennesker. Hvor vi føler os trygge, set og hørt. Hvor følelsen af samhørighed og kærlighed er tilstede. Her føles det godt at være os! Vi kan lide os selv i det møde. Vi vokser og udvikler os.

Ubevidst søger vi hen til et sted, hvor vi ikke længere er bange for at blive afsløret i at være utilstrækkelig. Dybt forkert. Men hvor vi er trygge i at dele ud af den, vi er. Uden frygt for konsekvenser. Når vi først har mærket den dybe følelse af samhørighed med et andet menneske, så søger vi tilbage. Igen og igen. Det føles godt og healende inde i os.

Jeg tror på, at det er meningen, vi skal hjælpe hinanden tilbage til at leve det liv, vi oprindelig er designet til, indtil de voksne omkring os begyndte at korrigere os og vores udtryk.

Jeg tror også på, at vi alle forbundet til hinanden og til en højere intelligens/bevidsthed. Den højere bevidsthed har direkte forbindelse til vores sjæl. Vores sjæl forsøger konstant at guide os i livet. På alle mulige måder prøver den at råbe os op. Og meget ofte sker dette gennem mødet med andre mennesker.

Mennesker som ligger inde med en nøgle og en viden vi skal bruge til vores vækst, på vejen tilbage til den vi er, når vi er 100% autentiske.

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *